viernes, 29 de diciembre de 2006

4 de novembre del 2006

SEGON CONCERT A LA VISTA!

El Xavier Puig, que és un dels meus amics de Cervera, ha muntat un espectacle infantil per l’auditori de Barcelona i de Lleida. És tota una visió de la música coral a través del temps, però la veritat és que pot agradar tan a nens com a gent gran, perquè el repertori no és infantil sinó que és repertori molt interessant i variat per cor mixt. És el concert perfecte per anar-hi amb l’Albert perquè hi participen 12 bons cantants, el Cor de Cambra de Lleida que també sona molt bé, i el fet de combinar gran grup amb petit grup ajuda a dinamitzar l’espectacle. Tot això amb l’ajut de petites coreografies i jocs de llums, es converteix en el concert ideal per l’Albert.

“El fet que fos un concert encarat a un públic infantil em donava la oportunitat de poder aprendre. Em va agradar molt la posada en escena i la intenció d`ensenyar i divertir a la vegada. Era flipant veure tota aquella canalla tan atenta al concert i veure la gent de l’escenari intentant transmetre, amb la seva veu, coses al públic.”

2 comentarios:

Anna dijo...

Aquesta pàgina em fa reflexionar sobre el món coral a Catalunya, penso que és un preuat bé cultural que pot ser gaudit a totes les edats i en totes les condicions però que al llarg dels anys les polítiques educatives no han apostat ni per la música ni per la cultura en general ( com sí han fet altres països d’Europa) i les nostres corals han estat, tradicionalment, més una trobada lúdica i social que una activitat musical. Hi ha hagut una gran quantitat de corals però molt poques amb un nivell musical alt. Sortosament tot això va canviant amb la incorporació de les noves generacions musicalment més preparades, encara que el coneixement del món coral en el nostre país segueix essent minoritari.
Més experiències com aquesta, on la Glòria amb gran encert ha triat uns “tastets” corals molt variats per a que l’Albert els pogués anar paint amb lleugeresa, caldrien per a apropar el món coral a la nostra gent.
Felicitats.
Anna

Anónimo dijo...

Ei! O sigui que això de venir a veure el cor de cambra a Lleida ja era part de tot l'experiment... Molt bé! Estupenda idea la d'aquest blog: ànim, que ho estàs aconseguint! L'any que ve tenim a l'Albert cantant segur...