jueves, 4 de enero de 2007

Links

Hola, a part dels links donats dies enrere: www.arsysbourgogne.com
www.coralsjovesdecatalunya.org

És important que sapigueu que tenim cors interessants a Catalunya com:
www.cormadrigal.com (on hi trobareu demos de nadales catalanes a l'apartat d'enregistraments), www.capellacererols.org (on podeu escoltar obres de Pujol si us agrada la música antiga), www.corliedercamera.com


Si voleu informació de concerts que es fan per aquí, partitures i moltes coses més, tenim www.fcec.info, www.centrecoral.org, i si mirem cap a la resta d'Espanya, us pot interessar www.aegive.org que ens parla de grups de música antiga.

2 comentarios:

Pep dijo...

Merci pels links, Glòria! Molt interessants!

La web de l'Arsys és molt atractiva, fàcil de navegar i amb informació útil. Magnífica idea la del CD Demo! M'hagués agradat poder fer click a qualsevol dels CD's i comprar la música online. Quina passada de cor! Quina enveja ens fas als que cantem (o cantàvem)!

Xula també la web del Cor Madrigal. No sabia que en tenien una! M'ha fet il·lusió escoltar les nadales que hi tenen. M'ha disgustat que les fotos són massa petites (no he pogut reconèixer les cares dels cantaires!).

Maco el blog! Seguiré llegint-lo! Segueix ficant històries i info interessants!

Pep

Mariona dijo...

Hola Glòria, moltes gràcies pels links, realment són molt interessants; en vull afegir dos més, a veure si d'aquesta manera podem fer una bona tirallonga de bones adreces!!
http://www.cpdl.org és una pàgina en la qual pots accedir a moltíssimes partitures corals de forma gratuïta.
http://www.camerata.es pàgina d'una agrupació coral de Galícia en la qual mantenen debats molt interessants del món coral.